​Nesër protestojnë punëtorët e QKM-ve dhe disa shkollave të Prishtinës

Punëtorët teknik të Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe disa shkollave të Prishtinës, do të protestojnë para Komunës së Prishtinës, për shkak të pagave të vogla.

Lajmin e ka bërë të ditur Jusuf Azemi, kryetar i FSPTSPK. Sipas njoftimit, protesta do të mbahet nga ora 10:00 deri në orën 11:00.

Back to top button