Rezultatet janë mjaft interesante

Rezultatet janë mjaft interesante

Fotograf amerikan, Stephen McMennamy krijon pamje interesante.

Ai merr 2 foto që nuk kanë asgjë të përbashkët dhe i kombinon ato, duke krijuar në një pamje që duket tërësisht harmonike.

Kjo është ajo që i bën fotografitë aq zbavitëse dhe intriguese për tu parë.

Më poshtë ju sjellim disa nga  veprat e tij më interesante./21Media