Punëtorët teknikë dhe sigurimi fizik i qendrave spitalore në protestë

Punëtorët teknikë dhe sigurimi fizik i qendrave spitalore në protestë

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës ka paralajmëruar protesta për javën e ardhshme në shenjë pakënaqësie për mospërfshirjen e punëtorëve teknikë dhe sigurimit fizik të qendrave spitalore në pagat shtesë, duke mos përjashtuar edhe hyrjen në grevë nëse kërkesat e tyre nuk merren parasysh./21Media