Hoti: Deri më 12 qershor MSH të miratojë manualin për mbrojtjen nga Covid-19 .-Tahiri: Nëse ka hapësirë të merret një vendim për lehtësim të plotë.- Abrashi: Të shikojmë mundësitë e rifillimit të transportit ajror.-Zemaj: Çdo ditë do t’i bëhet analizë situatës për Covid-19

Hoti: Deri më 12 qershor MSH të miratojë manualin për mbrojtjen nga Covid-19 .-Tahiri: Nëse ka hapësirë të merret një vendim për lehtësim të plotë.- Abrashi: Të shikojmë mundësitë e rifillimit të transportit ajror.-Zemaj: Çdo ditë do t’i bëhet analizë situatës për Covid-19

 Në përpjekejt për t’iu kthyer normalitetit pas masave anti-Covid, Qeveria e Kosovës, vendosi  të hap kufirin me Shqipërinë dhe hoqi karantinimin për qytetarët që hyjnë në Republikën e Kosovës nga cili do shtet, të cilët në vend të testimit të obliguar për CODID-19, duhet të të kontrolliohen nga ekipet mjekësore të Qendrave Komunale të Mjekësisë Familajre të vendosura në pikat kufitare apo edhe në vet këto qendra brenda komunave./21Media