Kryeministri njofton kryetarët e komunave për masat e reja

Kryeministri njofton kryetarët e komunave për masat e reja

Ashtu siç bëri të ditur, Kryeministri, Avdullah Hoti, sot filluan së zbatuari masat e reja ndaj përhapjes së pandemisë Covid-19 të miratuara një ditë më parë nga Qeveria e Kosovës. Kryeministri pati një bashkëbisedim virtual me Asociacionin e Komunave të Kosovës, me ç’ rast I njoftoi kryetarët e komunave për masat e reja që duhet dërmarrë me qëllim të parandalimit dhe menaxhimit të pandemisë, ndërsa kryetarët e komunave të cilat u nënshtrohen këtyre masave, nuk e kanë mirëpritur vendimin e Qeverisë.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Vllaznim JAKUPI)/21Media