U hapen xhamitë dhe kishat, në fund të muajit mbyllet karantina

Qytetarët e Kosovës  nga sot do të kenë orar të ri të qarkullimit si pjesë e masave më të reja lehtësuese për parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19. Nga sot janë hapur edhe kishat dhe xhamit në të gjithë vendin, ndërsa deri në fund të muajt pritet të mbyllet edhe karantina në Qendrën e Studentëve.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera- Orhan BYLYKBASH)./21Media