Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të bëjë shpërndarjen e materialit të ndjeshëm zgjedhor. (Depoja qendrore e KQZ-së, përballë QNR-së, ora 10:00)

IKD mban konferencë për medie, në të cilën do publikohet raporti analitik: “Ligjshmëria e avancimeve dhe përfitimeve në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 11:00)

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” (DnV), mban konferencë për medie. (Zyret e KDI-së, ora 13:00).