Ngjarjet e datës 16 mars

10:00
Vazhdimi i Seancës plenare për Propozim-rezolutën nga debati parlamentar lidhur me shtrenjtimin e energjisë elektrike. (Kuvendi i Kosovës)
10:00
Organizatat e shoqërisë civile KDI, D4D, D+, FOL dhe Çohu mbajnë konferencë për media lidhur me shqyrtimin e projektligjit për financimin e subjekteve politike. (Sheshi “Skenderbeu”, Prishtinë)
10:00
Vazhdon dita e dytë e konferencës “Në mbrojtje të demokracisë: Gjithëpërfshirja ka rëndësi”, organizuar nga Instituti Kombëtar Demokratik (NDI) me rastin e Javës së Gruas. (Hotel “Emerald”, Prishtinë)
10:30
Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale e Maqedonisë së Veriut, organizojnë Forumin Konsultativ IPA II, programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar Kosovë – Maqedoni e Veriut dhe prioritetet tematike. (Hotel “Swiss Diamond”, Prishtinë).

Back to top button