Ngjarjet e paralajmeruara për ditën e sotme në vend

Ngjarjet e paralajmeruara për ditën e sotme në vend

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi viziton Komunën e Vushtrrisë, ku do të takohet me kryetarin e Komunës, Xhafer Tahiri. (Ora 10:00)

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi merr pjesë në ceremoninë e inaugurimit të palestrës së sportit në Samadrexhë. (Ora 11:00)