Ngjarjet e paralajmëruara për sot në vendin tonë

Ngjarjet e paralajmëruara për sot në vendin tonë

Organizohet homazh për këngëtaren Violeta Rexhepagiqi. (Para objektit të MKRS-së, Prishtinë, ora 10.00)

Kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka dhe koordinatori i Zyrës në Prishtinë i TIKA Hasan Burak Ceran marrin pjesë në ceremoninë e dorëzimit të pakove ushqimore. (Drejtoria e Punës dhe Mirëqenies Sociale / Qendra për Punë Sociale rruga “William Walker”, afër Stacionit Policor (Alfa) dhe zjarrfikësve në Prizren, ora 11.00)