Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi viziton disa biznese në komunën e Malishevës. (Malishevë, ora 10:45)

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi viziton disa biznese në komunën e Malishevës. (Malishevë, ora 10:45)

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi, merr pjesë në vendosjen e kompozicionit skulptural “Hasjanet” të akademik, Luan Mulliqit. (Sheshi “Zahir Pajaziti” – afër Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, ora 16:30)