​Ngjarjet e datës 21 maj

Vazhdon procesi gjyqësor ndaj Thaçit dhe të tjerëve (Ora 09:00 – 16:30)

Mbahet mbledhja e komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport në rend dite shqyrtimi i projektligjit për Rininë (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00 salla N204)

Mbahet mbledhja e komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ku do të shqyrtohet raporti vjetor i Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit (ARRU) për vitin për vitin 2023 (Kuvendi i Kosovës, ora 11:00 salla N10)

Mbahet mbledhja e komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike në rend dite shqyrtimi i Raportit vjetor të performances së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2023. E ftuar: znj.Vlora Spanca, Auditore e Përgjithshme (Kuvendi i Kosovës, ora 11:00, salla N302)

Me rastin e 25 vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve të rënë më 21 maj të vitit 1999, në Stagovë të Kaçanikut mbahet manifestim përkujtimor (Stagovë, ora 13:30)

Mbahet mbledhja e komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm dhe zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, në rend dite diskutimi rreth angazhimit të ekspertëve (Kuvendi i Kosovës, ora 14:00, salla N302)

Back to top button