Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton programin e shpenzimeve të RTK-së për periudhën janar-mars 2021 dhe kornizën afatmesme të shpenzimeve të Kuvendit të Republikës së Kosovës për periudhën 2022-2024. (Kuvendi i Kosovës, salla C203)