Ngjarjet qe shenojnë ditën e sotme në vend

Ngjarjet qe shenojnë ditën e sotme në vend

Partia Demokratike e Kosovë, dega në Gjilan, mban kuvendin zgjedhor. (Ora 10:00)

Shënohet 21-vjetori i nisjes së luftës frontale të UÇK-së në Zonën e Dukagjinit. (Baballoq i Deçanit, ora 11:00)

Mbahet mesha e Pashkëve në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë. (Ora 11:00)

Ipeshkvi i Dioqezës Prizren-Prishtinë, Imzot Dodë Gjergji, do të kremtojë meshën e Ditës së Pashkëve. (Katedralja “Zoja Ndihmëtare” në Prizren, ora 11:00).

Dega e PDK-se në Rahovec mban Kuvendin Zgjedhor. (Park “Hotel Plaza”, Rahovec, ora 11:00)

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi pret nxehësit e Kosovës dhe Shqipërisë. (MASHT, ora 15:30)

Mbahet mesha në Kishën “Shën Ndou”. (Ulpianë, Prishtinë, ora 18:00)

Mbahet pritja solemne për Pashkët. (Qendra “BogdaniPolis” në Katedralen “Shën Nënë Tereza”, ora 19:00)