Ngjarjet e datës 3 shkurt

Federata Skitare e Kosovës organizon garën “Kampionati i Kosovës” për të gjitha kategoritë, në disiplinën e sllallomit të madh dhe disiplinën e sllallomit. (Brod, Dragash, ora 10:45)

Ministria e Ekonomisë do të bëjë hapjen publike të ofertave për Ankandin e Parë Solar Foltovoltaik (FV) prej 100 MW. (Ndërtesa e Ministrisë së Ekonomisë, kati i katërt – salla e takimeve, ora 14:00)

Shtëpia botuese “3SD” promovon tre libra për Ukrainën dhe konfliktin atje, të autorit Lutfi Bilalli. (Kultplus, lagjja “Ulpiana”, Prishtinë te Fontana, ora 14:00).

Back to top button