DHK mban konferencë online ku do të bëhet prezantimi i raportit vjetor mbi monitorimin e gjykimeve mbi krimet e luftës dhe veprave penale të motivuara etnikisht dhe politikisht në Kosovë gjatë vitit 2020. (Konferenca do të mbahet, përmes platformës ZOOM), 09:00.

Kuvendi i Kosovës mban seancë ku do të diskutohet për situatën epidemiologjike dhe sigurimin e vaksinës anti-Covid. (Ndërtesa e Kuvendit, salla e seancave plenare), 10:00.