Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Mbahet konferencë për media me rastin e edicionit të tretë “Prishtina International Theater Festival”, #PITF2019. (Teatri AAB “Faruk Begolli”, ora 11.00)

Sigal Prishtina mban konferencë për media ku do ta prezantojë sponsorin e ri të klubit. (Zyrat e Sigal Prshtinës, Pallati i Rinisë, ora 11:00)

Këshilli Studentor i Fakultetit të Arteve, që udhëhiqet nga Organizata studentore “REFORMA” organizon protestë ndaj vendimit të MASHT për ndarjen e bursave. (Para MASHT-it, ora 13:00)

Mbahet takimi i radhës mes grupeve punuese të Lëvizje Vetëvendosje dhe Lidhje Demokratike të Kosovës. (Selia e LDK-së, “Qafa”, Prishtinë, ora 15.00)

Hapet solemnisht edicioni i tretë “Prishtina International Theater Festival”, #PITF2019. (Teatri Kamertal, AAB, ora 19.00)