Kjo është stilistja që mund të kthejë flokët tuaj në gjithçka që dëshironi

Kjo është stilistja që mund të kthejë flokët tuaj në gjithçka që dëshironi

Flokët për dikë janë shumë të rëndësishme, dhe një numër i vogë i fremave tregohen të guximshme kur bëhet fjalë për prerjen e flokëve apo ndryshimin e ngjyrës.

Për të arritur në ngjyrën që e dëshironi është paksa e vështirë, por për fat të mirë, stilistja amerikane, Ursula Goff, mund të kthejë flokët tuaj në gjithçka që dëshironi – nga dritat veriore në një ylber.

Bright Side ia kushtoi këtë artikull ngjyrave më të veçanta të flokëve. /21Media