Nicki Minaj është shtatzënë! Rep-artistja dhe bashkëshorti i saj, Kenneth “Zoo” Petty janë në pritje të fëmijës së parë. Ajo publikoi disa fotografi në Instagram me barkun e rrumbullakosur.

Nëntë muaj më parë ajo dhe Petty u martuan. Ndërsa para 10 muajsh rep-artistja u shpreh se do të pauzojë në muzikë dhe do të fokusohet te familja e saj./21Media