Lekaj: Nuk do të ndalemi që të mbështesim infrastrukturën.-Latifi: Asfaltimi i rrugës Xerxë-Sapniq-Ratkoc ndihmon zhvillimin rural

Lekaj: Nuk do të ndalemi që të mbështesim infrastrukturën.-Latifi: Asfaltimi i rrugës Xerxë-Sapniq-Ratkoc ndihmon zhvillimin rural

Ka nisur asfaltimi i rrugës Xerxë- Sapniq- Ratkoc komunë e Rahovecit, dhe vlera e këtij investimi infrastrukturor është rreth 900 mijë euro. Në fillimin e punimeve mori pjesë edhe ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj i cili tha se si ministri nuk do ndalen për të mbështetur projektet infrastrukturore./21Media