Qytetarët e mirëpresin dekorimin e kryeqytetit

Qytetarët e mirëpresin dekorimin e kryeqytetit

Komuna e Prishtinës ka filluar dekorimin e kryeqytetit për festat e fundvitit. Në projektin e komunës janë paraparë të dekorohen të gjitha sheshet dhe disa pjesë të tjera të kryeqytetit. Qytetarët i mirëpresin këto punime./21Media