Komuna e Prishtinës ka shpallur konkursin për regjistrimin e fëmijëve në çerdhet publike për vitin 2020-2021.

Regjistrimi i fëmijëve në institucionet parashkollore publike të Prishtinës do të fillojë nga dita e sotme dhe do të zgjasë deri më 6 korrik.

Detajet e konkursit.