Komuna e Lipjanit pas një viti me një rrugë të rëndësishme

Komuna e Lipjanit pas një viti me një rrugë të rëndësishme

Në komunën e Lipjanit, nisën punimet në rrugën Llugë-Radevë dhe Akllap-Sllovi. Kjo rrugë është e gjatë 3.5 kilometra dhe do të kushtojë rreth 200 mijë euro, që është financim i Ministrisë së Infrastrukturës./21Media