Nishani dhe Jahjaga, qytetarë nderi të Vitisë

Nishani dhe Jahjaga, qytetarë nderi të Vitisë

Në 20- vjetorin e çlirimit Vitia ka shpallur qytetar nderi ish- presidentin e Shqipërisë, Bujar Nishanin dhe ish- presidenten e Kosovës, Atifete Jahjaga. U tha se mirënjohja për lirinë u takon atyre që kontribuan për çlirimin e vendit./21Media