Kanë filluar gërmimet në fshatin Stançiq të Gjilanit ku po dyshohet për mbetjet mortore nga lufta e fundit në Kosovë.

RTV21 është në vendin e ngjarjes dhe për detaje të tjera do të iu mbajë të informuar.

 

Ndërkohë në Kuvendin e Kosovës është duke e mbajtur një seancë të veçantë me rastin e Ditës ndërkombëtare të përkujtimit dhe nderimit të viktimave të krimeve të gjenocidit, si dhe parandalimi i këtij krimi.

21 vjet që nga përfundimi i luftës në Kosovë ende janë edhe 1 mijë e 643 persona të pagjetur/21Media