Kryeministri Hoti i premton këtij rajoni mbështetje ekonomike

Kryeministri Hoti i premton këtij rajoni mbështetje ekonomike

Kryeministri Hoti gjatë ditës, bashkë me ministrin e Infrastrukturës dhe zëvendësministrin e pushtetit lokal promovuan fillimin e punimeve të rrugës Kllokot- Gjilan. Këtë projekt Hoti e cilësoi si njërin nga më të rëndësishmit të financuar nga shteti./21Media