Shala: KQZ bëri fabrikim të rezultateve - do të ankohemi në PZAP, votat nga Serbia të paligjshme

Shala: KQZ bëri fabrikim të rezultateve – do të ankohemi në PZAP, votat nga Serbia të paligjshme

Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare nga KQZ, reagoi Nisma Socialdemokrate. Thanë se do të bëjnë ankesë në Panelin zgjedhor për ankesa dhe parashtresa. Sipas kësaj Partie, KQZ ka bërë fabrikim të rezultateve./21Media