Nga prodhuesit ajo është quajtur Shuttle Bike

Nga prodhuesit ajo është quajtur Shuttle Bike

Për çiklistët të cilët nuk duan të ndalen me pedalim vetëm në tokë, tani ata mund të vazhdojnë edhe me një sport ujor.

Një zgjidhje e re dhe e padëgjuar deri më tani, tashmë është në dispozicion. Nga prodhuesit ajo është quajtur Shuttle Bike.

Në thelb, kjo pajisje është një çantë portative që konverton biçikletën tuaj të rregullt në një biçikletë ujore me pedale që ju lejon të kaloni lumenj dhe liqene.

Kit Shuttle Bike Kit, me të gjitha pjesët e tij, vjen në një çantë të shpinës në dukje të vogël. Sapo të mbërrini në destinacionin tuaj të ujërave, mblidhni kornizën, bashkoni timonin dhe mbushni pontonet e lundrueshme të verdha. Pastaj  fryeni ato me një pompë të veçantë dhe pedaloni sikur me pedale të biçikletës.

Gomat e pasme të biçikletës drejtojnë një rul, i cili drejton një platformë nën rrotat e përparme të bicikletës nëpërmjet një boshti.