Për nder të 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet, “Muzeu Lëvizës” fillon rrugëtimin ndër trojet shqiptare.

Bashkë me Muzeun, në Prishtinë do të qëndrojë edhe nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Anuela Ristani dhe drejtoresha ekzekutive të Unioni i Bashkive Shqiptare të Rajonit, Andriola Kambo.

Ngjarja do të fillojë në orën 10:00,  po ashtu si pjesë e kësaj ngjarjes “Muzeu Lëvizës” fillon rrugëtimin ndër trojet shqiptare./21Media