Fillon edicioni i 19-të i Festivalit të Filmit Frankofon në Kosovë

Fillon edicioni i 19-të i Festivalit të Filmit Frankofon në Kosovë

Që nga sot e deri me 18 nëntor në Kosovë do të mbahet festivali i Filmit Frankofon,  këtë vit tematika e cila zë vend në filmat e  festivalit është komedia. Pjesë e programit do të jenë edhe  komeditë nga Belgjika, Zvicra dhe Franca. Risi për këtë edicion do të jetë edhe filmi kosovar “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar”./21Media