Një foshnjë në Klinikën e Neonatologjisë ka rezulturar pozitivë me Covid-19.

Për portalin rtv21.tv këtë e konfirmoi Drejtori i kësaj klinike, Xhevdet Gojnovci. Ai tha se foshnja e infektuar është lindur me 5 korrik.

Gojnovci tregoi se foshnja në Klinikë është pranuar me 16 korrik, dhe gjendja e saj aktualisht është stabile.

Ndyshe, kjo është foshnja e dytë që ka rezultuar prekur me koroanvirus në Kosovë. /21Media