Një fotograf i njohur si OMAHI zbulon të vërtetën duke treguar se çfarë fshihet pas fotografive magjepsëse në rrjetet sociale.

Ai bënë bashkë dy fotografi, duke treguar kështu atë që ne zakonisht postojmë në rrjetet sociale, si dhe mënyrën se si realizohet ajo fotografi.

Shikoni 15 shkrepje nga prapaskena./21Media