Emri i ri i fshatit Trump Sulab ende nuk është zyrtarizuar

Emri i ri i fshatit Trump Sulab ende nuk është zyrtarizuar

Një fshat në veri të Indisë pritet të marrë emrin sipas presidentit amerikan Donald Trump, pasi banorët e tij dëshirojnë të nderojnë SHBA-të.

Emri i ri i fshatit Trump Sulab ende nuk është zyrtarizuar dhe nuk do të paraqitet në harta, shkruan AP. Është interesante se më shumë se 400 banorë të fshatit nuk e dinë se kush është Trump.