"...gjithmonë mund të gjeni një arsye për të festuar"

“…gjithmonë mund të gjeni një arsye për të festuar”

Ju kurrë nuk jeni shumë të moshuar për fillimet e reja, thjesht merrni shembull këtë gjyshe nga Teksas, e cila ishte e emocionuar që po fillonte ditën e saj të parë në kujdesin ditor për të moshuarit.

Frisco, Antonia Villarreal, me qendër në Teksas, 89 vjeç, vuan nga një sëmundje, por ishte e gatshme dhe entuziaste për të hyrë në një qendër lokale të kujdesit të lartë këtë javë, transmeton rtv21.tv.

Pasi ajo zgjodhi veshjen e përsosur, mbesa e saj Monique Flores i dha asaj një tabelë të bardhë duke njoftuar rastin historik dhe të pozonte si për fotografitë e ditës së parë të shkollës.

Antonia do të mbush 90 vjeç këtë dhjetor dhe për shkak të çështjeve shëndetësore ajo nuk mund të kujdeset më për veten.

“Në vend që të ndjehej e trishtuar për humbjen e ndjenjës së pavarësisë, ajo zgjodhi të ishte e entuziazmuar për këtë fillim të ri”, i tha mbesa Monique.

Antonia ishte aq e emocionuar për fillimin e ri, ajo e kaloi natën para duke menduar se si të sigurohej që ajo do të dukej më mirë.

“Natën e kaluar, ajo zgjodhi tërë veshjen e saj, u zgjua herët për t’u përgatitur dhe ishte gati të shkonte me çantën e shpinës dhe të paketonte drekën 30 minuta më herët”, ka shkruar Monique në postimin e saj.

Monique e bëri atë të pozonte në rrugë me çantën e shpinës, ndërsa mbante dërrasën e bardhë, e cila rendiste emrin, moshën dhe ushqimin e saj të preferuar.

“Pavarësisht se në cilën moshë jeni, gjithmonë mund të gjeni një arsye për të festuar”, shtoi ajo.

Postimi u pëlqye nga miqtë, familjarët dhe të huajt duke dërguar urime./21Media