Qendra rehabilituese “Këshillimi” në ndihmë të personave të varur nga droga

Qendra rehabilituese “Këshillimi” në ndihmë të personave të varur nga droga

Arjeta Musliu është një grua e cila po lufton fuqishëm për t’ju dal në ndihmë personave te varur nga droga.

Si pasojë e “pluhurit te bardhë” ajo para 1 viti humbi djalin e saj i cili ishte në moshën 19 vjeçare.

Mirëpo ajo sot më fortë së kurrë jetësoi projektin e përbashkët që kishte me të birin për të hapur një qendër këshillimi. Qendra është hapur në Ferizaj dhe të gjitha shërbimet ofrohen falas./21Media