Një i vrarë dhe dy të plagosur në Viti (Video)

Tash për tash nuk dihen hollësi për rrethanat e as për motivin e mundshëm
Në Viti sot rreth orës 11.00 nga armë zjarri mbeti një I vrarë dhe dy të plagosur.
Tash për tash nuk dihen hollësi për rrethanaa që cuan në vrasjen e një perdsoni dhe plagosjen e dy të tjerëve e as për motivin e mundshëm.(Teksti-kamera: Antigona BUQANI)/21Media

Back to top button