A dini si t’i pastroni veshët pa shkuar te mjeku?

Një nga metodat më efektive për pastrimin e veshëve në kushte shtëpie është uji me kripë.

Kjo përbërje ndihmon në zbutjen  e dyllit të akumuluar brenda veshit duke e bërë shumë më të lehtë pastrimin e tij. Por, si të veproni?

Vendosni një lugë të çajit në një gotë gjysmë të mbushur me ujë të ngrohtë dhe përzini mirë këta përbërës. Merrni pambukun për pastrimin e veshit dhe zhyteni në këtë lëng, pastaj filloni të bëni pastrimin e veshit, por me kujdes të shtuar.

Pas kësaj, përdorni një leckë të pastër për të bërë pastrimin dhe tharjen e plotë të tyre./21Media