Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës prej 1 muaj paraburgim kundër të pandehurit M.V. për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale dhunë në familje.

Gjykata ka konstatuar se paraburgimi është masë adekuate për zhvillimin e papenguar në këtë çështje penale, pasi nëse gjendet në liri i pandehuri mund të përsërisë ose të kryejë vepra tjera penale dhe të ndikojë në të bashkëshorten e tij, pasi i njëjti në mënyrë të vazhdueshme kishte ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj të dëmtuarës./21Media