Era për pak rrëzon murin

Era për pak rrëzon murin

Një seksion i murit kufitar të ndërtuar rishtazi midis Shteteve të Bashkuara dhe Meksikës gati u mposht nga natyra.

Një video tregon se një pjesë e murit është duke u rrëzuar si pasojë e erës./21Media