Shënohet Dita Evropiane pa Viktima në Rrugë 

Shënohet Dita Evropiane pa Viktima në Rrugë 

Policia e Kosovës mbajti konferencën me temën “Ngritja e sigurisë në trafik dhe shënimi i Ditës Evropiane pa Viktima në Rrugë”, në kuadër të projektit “EDWARD”, projekt ky që ka për qëllim ngritjen e vetëdijes dhe uljen e numrit të aksidenteve me fatalitete./21Media