Miqësia e vërtetë ekziston!

Miqësia e vërtetë ekziston!

Studimet thonë se miqësia e vërtetë ndikon në shëndetin psikologjik dhe t’i japë një dozë të mirë gjallërie mirëqenies psikologjike.

Dy fëmijë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dëshmuan se miqësia e vërtetë ekziston, shkruan rtv21.tv

Ata u takuan pak herë këto 4 vjet, që kur vajza u largua në tjetër vend për të jetuar së bashku me familjen e saj.

 

Prindërit organizuan që t’i takojnë në Disneyland, një takim që emocionoi shumë ata dhe të gjithë njerëzit që ishin afër tyre./21Media