Në 24 orët e fundit në Komunën e Malishevës, një person është shëruar, ndërsa janë regjistruar edhe 2 raste të reja.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në territorin e Komunës së Malishevës, është kjo: Nga data 14 mars 2020, e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 249 raste, prej tyre 219 janë shëruar, 24 persona kanë vdekur, ndërsa aktiv me covid-19 janë edhe 6 persona.

Raste e reja vijnë nga fshatrat Drenoc dhe Bubël, ndërsa numri i rasteve aktive është gjashtë raste. /21Media