Në Manhattan në reportor deri më 14 korrik

Në Manhattan në reportor deri më 14 korrik

Në Manhattan të Nju Jorkut u shfaq premiera e shfaqjes “Një shqiptar, një serb dhe ushtarët”. Kjo shfaqje do të mund të ndiqet në të njëjtin vend deri më 14 korrik.  /21Media