Provoni këtë përzierje

Provoni këtë përzierje

Për të pasur një buzëqeshje më të bardhë hani më shumë mollë, selino, karota, të cilat mund të të ndihmojnë për të zbardhur më shumë dhëmbët dhe për të hequr njollat.

Nëse vetëm me frutat nuk funksionon, atëherë provo një përzierje: ujë të oksigjenuar, sodë buke dhe pastën e dhëmbëve. Përdoreni këtë lloj paste për të larë dhëmbët dhe pas disa përdorimeve, dhëmbët do të jenë më të bardhë.