Qytetarët duhet të paguajnë 10 Euro për ankesa dhe kundërshtime

Qytetarët duhet të paguajnë 10 Euro për ankesa dhe kundërshtime

Gjykatat në Kosovë vazhdojnë të rëndojnë xhepin e qytetarëve. Me një udhëzim administrative të Këshillit Gjyqësor, qytetarët duhet të paguajnë 10 Euro taksa edhe kur bëjnë ankesa apo kundërshtime për cenimin e të drejtave të tyre. Qytetarët duhet të paguajnë edhe për mos komunikimin e policisë dhe Gjykatave për gjobat e shqiptuara./21Media