80 raste të reja nga 650 testet të kryera dhe 55 të shëruar

80 raste të reja nga 650 testet të kryera dhe 55 të shëruar

Një person me koronvirus vdiq në 24 orët e fundit në vendin tonë. Ndërsa u konfirmuan edhe 80 të infektuar nga 650 testime të kryera si dhe 55 u shëruan.  Ditëve të fundit është vërejtur një rritje e rasteve të reja me koronavirus. Sipas kryeministrit Avdullah Hoti, kjo rritje e rasteve po vjen nga gastronomia dhe nga institucionet të cilat nuk po i zbatojnë masat për luftimin e përhapjes së COVID-19. Paralajmëroi rikthim të disa masave në rast se vazhdon ky trend i rritjes së të infektuarve!/21Media