Cila është më e varfër?

Cila është më e varfër?

Të gra janë beqare, por njëra prej tyre jetoi në varfëri për shumë vite dhe vendosi të grabiste një bankë për të paguar borxhin e saj. A mund ta merrni me mend se cila është?

Përgjigjia:

Vajza me fustan të kuq, sepse ajo ka harxhuar shumë para për rroba të bukura dhe më shumë ushqime sesa i nevojitet një personi./oranews