Jeni konsideruar me të vërtetë me fat nëse keni fituar ndonjëherë një lotari ushqimore, keni pasur një përkrenare që ju ka shpëtuar jetën ose keni gjetur një unazë të humbur pas 10 vitesh.

Ndonjëherë, jeta na jep shanse të dyta dhe ne e quajmë atë një yll me fat. Falë njerëzve që kishin aparat fotografik në duart e tyre në momentin e duhur, ka prova se si kanë shpëtuar disa njerëz.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, të cilat tregojnë momente të njerëzve që mbase kanë lindur nën një yll me fat./21Media