Toka nuk kërkon shumë për të na dhënë më të mirën e vetvetes – thjesht pleh i mirë, diell dhe ujë i mjaftueshëm janë gjithçka që duhet. Si shpërblim, marrim perime, fruta, lule dhe larmi të mëdha bimësh.

Është e pabesueshme që perimet aq të mëdha sa kungulli të dalin nga një farë aq e vogël, shkruan Bright Side. Por ndonjëherë, hasim në pemë dhe perime të ndryshme, të cilat janë rritur më shumë se gjithnjë.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të cilat njerëzit i kanë ndarë me të tjerët për të treguar mrekullitë që iu kanë ndodhur./21Media