Situata absurde dhe qesharake

Situata absurde dhe qesharake

Bota nuk drejtohet gjithmonë nga ligji i logjikës. Dhe ju do të jeni në gjendje të kuptoni saktësisht pse thuhet kjo kur të shikoni disa situata interesante.

Disa njerëz janë mjaft kreativ, andaj edhe disa shembuj të tyre për shumë njerëz mund të jenë befasues.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të shembujve interesant, të cilët janë edhe argëtues./21Media